HiSictir

not another Hi5 shit!!!

Bai deci innebunesc …

with 3 comments

… de ras!! Tocmai cand ziceam ca sunt putine chestii care ma mai pot surprinde, iaca aici:

Posibila parteneră pe care alegeţi să o întâlniţi trebuie să nu fie frumoasă. Frumuseţea este arma diavolului şi de ea trebuie să ne ferim. Femeia ortodoxă nu trebuie să atragă, ea îi este dată bărbatului pentru procreere şi întreţinerea casei.

Înainte de întâlnire nu uitaţi să vă spălaţi. Un adevărat creştin ortodox este curat nu numai la suflet ci şi la trup. Nu folosiţi săpunuri parfumate şi nici parfumuri dau deodorante. Acestea sunt invenţii diavoleşti, menite să ne abată atenţia de la calea cea dreaptă. Copiii Domnului trebuie să miroasă natural, aşa că după ce vă spălaţi frecaţi-vă pe trup cu Biblia până căpătaţi mirosul Ei sfânt. Dacă partenera voastră preferă un bărbat cu miros mai puternic, mergeţi la Patriarhie şi cereţi o biblie îmbrăcată în piele de capră. Fireşte, va trebui să o plătiţi, dar Dumnezeu are întotdeauna ce face cu banii voştri. Vouă nu vă sunt necesari, Dumnezeu vă va da mereu ce şi cât vă trebuie. Banul e ochiul Dracului, aşa că trebuie dat Bisericii să-l sfinţească şi folosească cu chibzuinta.

Spuneţi partenerei voastre exact ce aşteptaţi de la ea, câţi copii trebuie să facă, în cât timp şi neapărat aflaţi dacă ştie să gătească mâncare de post. Întrebaţi-o dacă o atrage ideea de sex. Dacă răspunsul e da, fugiţi, v-a fost scoasă în cale de însuşi Satan. Dacă totuşi credeţi că ar putea fi o bună creştină, duceţi-o în curtea primei biserici şi legaţi-o bine de un copac sau de gard, împreună cu un bileţel către preotul locului. Când va veni la biserică, acesta va şti ce să facă cu ea.

 

Recapitulare:  spala-te cu sapun de rufe si cu biblie in piele de capra, leaga-ti prietena de gardul bisericii cu un biletel si o sa ai succes la femei.Bineinteles ORTODOX STYLE !!!

Sursa aici.

Reclame

Written by Cosmin

martie 3, 2009 la 9:57 pm

Publicat în Sictir Top

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ba, asta sigur nu e caterinca?
  pare desprinsa din filmele sf proaste…da’ proaste raaaaaaau.

  fata din ploaie

  martie 6, 2009 at 9:06 am

 2. deci ecsista 2 explicatii:
  – fie omu de a scris asta e total retard si asa gandeste
  – fie e la misto..varianta mai plauzibila si tre sa recunoastem ca e funny, mai ales daca citesti comm celor care iau in serios.

  Mayol

  martie 6, 2009 at 11:04 am


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: